Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

tiistai 8. tammikuuta 2013

Kolikkokoruja

Vihdoin olen alkanut saamaan aikaiseksi sellaisia kolikkokoruja, joista tykkään.
 Tytti laittoi mulle vuosi sitten ison kasan 1 pennin ja 5 pennin kolikoita. Lupasin kiitokseksi tehdä hänelle korun. Korun kypsyttelyyn on mennyt lähes vuosi ja nyt aion tänään laittaa nämä postiin menemään. Tytillä on sopivasti synttäritkin... Kolikot on puhdistettu, porattu reiät ja sivelty ohut kerros askartelulakkaa päälle. Helmet on kristalleja, vihreitä ja harmaita (pöytäliinan punainen kuvastuu läpi)  ja välissä on kuparin värisiä lasihelmiä. Korviskoukut tein hopeoidusta kuparilangasta, ettei kupari tule ihoa vasten ja pujotin koristeeksi pienet kuparin väriset lasihelmet.
  Lanka, mihin rannerenkaan helmet on pujoitettu on muokattavissa suuremmaksi tai pienemmäksi ranteen mukaan.
Näin Tyttiä joulun alla ja silloin annoin hänelle kännykkäkorun, missä on muovisia kukkahelmiä ja pennin kolikko. Kuva unohtui ottaa, kun läksin kiireellä...

Tämä kolikkokoru lähtee synttärilahjaksi ja se pääsee samoista helmistä joululahjaksi tehdyn kaulanauhan pariksi (kuva löytyy alempaa). Kristallit on vihreitä ja punaisia, kuten kaulakorussakin ja kolikko on Viron kruunu. Välissä on kuparin värisiä lasihelmiä. Jos löydän toisen Viron kruunun, laitan sen roikkumaan toiseen päähän rannerengasta.

2 kommenttia:

  1. Voi kun on ihan nostagista katsella vanhoja pennejä . Sopivat hyvin koruun, kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula :). Aika haasteellinen korutarvikkeena ainakin minulle. Jos se tästä alkais aukeamaan...

      Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!