Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

Kivenhiontaa


Uudemmat kivikorut löydät etusivun vasemmasta laidasta Tunnisteet-valikosta

Nämä on lähdössä kevätnäyttelyyn: vihreä rintakoru aventuriinilla, sininen rintakoru sodaliitilla, rannerengas lusikanvarsista rodoniitilla ja kaksi riipusta spektroliiteilla ja punainen riipus on akaattia.

Reikä porattu fossiiliin sormiporalla
Punoin hopealangasta verkon akaattikiven ympärille ja onnistuin  mielestäni saamaan tosi kauniin korun!


Vihreä aventuriini on nyt kiinni hopeapohjassaan. Kaupungin 20-vuotis-mitalin kiveä jään vielä miettimään...  Josko siihen hioisi joskus paremman kiven... sininen kivi on sodaliitti.
Viimeisen kivenhiontapäivän tuloksia. Kivet ei ole vielä kiinnitetty paikalleen pohjiin, mutta teen sitä tässä ajan kanssa. Pieniin korupohjiin pitää vielä juottaa 'korvat' paikalleen. Vihreä aventuriini on rintaneula sekä sinisellä sodaliitti-kivellä oleva koru, jonka upotan tuohon kaupungin 20-vuotis-mitalin hopeiseen kehykseen.

Ostin hopeisia kivipohjia tulevia koruja varten...  ei sitten tarvitse kaikkia tehdä itse hopeasta.

Sahasin spektroliitti-kiviä valmiiksi hiontaa varten.
Varattu korviksia varten
Mitähän näistä tekis?

Hopeisia korupohjia tekeillä

Tästä kivikasasta saattaa saada monta korua...


Kivenhiontakurssin tuotoksia 21.1.2012. Ensimmäisenä sattui käteen spektroliittia, josta hiottu kivet näihin koruihin. Riipuksen pohja sekä pisaran huppu ovat hopeaa.
 

Kesällä 2011 Ylämaan jalokivimessuilta ostettuja akaatti-paloja hioin tasaisemman muotoisiksi. Mitähän näistä tekis? Yksi idea on peyote.  Antaapa ajan kulua...

2 kommenttia:

  1. Hei olisin kiinnostunut tietämään mistä kannattaisi etsiä kivien sahaukseen/hiontaan ym kalustoa? Ja että minkä hintaista mahtaisi olla jos sinulla jotain tietoa asiasta olisi? Mielettömän hienon näköisiä koruja :) voi vastata suoraan sp:iin jos haluat tietoa jakaa etiäpäin :) osoite olisi, toni.koivu@gmail.com

    VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!