Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Betonia, betonia...

Ehkä tästä joskus loppu tulee...  hmm.. ennen pakkasia?  Heh!

Lahjaksi menevä iso raparperinlehti on valmis. Otin siitä kuvia ennenkuin Kuopus kantoi sen auton takakonttiin. Samalla kuvasin muitakin töitäni, joista osa on vielä kesken.

Kettu on saanut betonia niskaansa. Tutkii siinä betonimunia... Kuivumassa vielä.
Tässä iso raparperinlehti, Halkaisia ehkä noin 80 cm. Koristelin reunaa betonikukkasilla ja perhosilla. Pari betonista simpukankuortakin on mukana.


 Jotain jäi jäljelle altaan koristelusta...

Toinen raparperinlehti odottaa paikkaansa.
Aikoinaan virkkaamani kilpikonna sai betonipäällyksen ja siirtyy ulkotiloihin.
Aila toi samettiruusun. Sopii hyvin valkeaan pitsiruukkuun. Kiitos Aila!
Tuijan tuoma Marketta kukkii uudelleen.
Pitsilaatikko kuivumassa.
Pitsipurkkeja kuivumassa.
Hiekkaleikkikaluilla tehtyjä.
Kolmas ankka kuivumassa.
Pusseissa tehdyt kynttilänaluset odottavat servettipäällystä.


Onneksi on pyyhkeitä varalla, jos betonia jää hieman yli.
Kasa saappaita odottaa koristelua. Pikkusaappaista kiitos Sirpalle. Edessä saappaat nro 21 on varattu sinulle! Saat itse koristella ne.

10 kommenttia:

 1. Sinä se olet ollut ahkera =D betoni on saanut kyytiä sinun näpeissä =D =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rimasa :) Koukuttaa... Mitenhän se nyt on.. hmm.. toinen säkki S06 betonia ja kolmas tai neljäs S30 betoia menossa... Aika edullinen harrastus kaiken lisäksi.

   Poista
 2. Aivan ihania, kyl oot taitava :) T: Marjo

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton miten ihania olet tehnyt ♥ En uskalla aukaista betonisäkkiä kun tiedän että himo ei tahdo loppua muutamaan esineeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, koukuttaa :) Avaa vaan, kivaa puuhaa tämä on! Kiitos Tuula!

   Poista
 4. Kauniita, tuo raparperinlehti kukkareunuksilla on juuri sitä, mistä keskusteltiin tässä muinoin. Milloinhan saisin aikaan alkaa tekemään noita..... noi kukkaset kruunaavat minun mielestäni kaiken, mitenhän sinä olet ne toteuttanut? betonista...juu, mutta oliko sinulla jokin malli/muotti? Saako tästä ottaa mallia omaan raparperiastiaan?
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ja perhoset on ensin virkattu, ruusun ja perhosen virkkaukseen on useita ohjeita. Lehdet tein käyttämällä muottina muovisia ruusun lehtiä, samoin simpukankuoret on tehty oikeissa simpukankuorissa, öljyä ja astianpesuainetta vaan ensin kuoren päälle ja sitten siihen betonia. Samoin käsittelin muoviset lehdet, vaikka muovista yleensä lähteekin hyvin betoni irti. Saat tietenkin ottaa mallia. Laita sitten kuvia... Nyt kun on loma, on aikaa tehdä :) Pari vinkkiä raparperiin: Jos raparperinlehden ruo'ot on kovin korkeat, vuole niitä hieman matalammiksi. Mulla oli vaikeuksia saada niitä valmiista lehdestä pois. Myös tosi syvät kuviot ei miusta kovin hyvät, vettä lilluu vaan niissä ja kerää likaa.... tässä vasta huomasin tämän asian. Sit tää lehti ei tullut ihan niin syväksi kuin olisin halunnut. Mulla oli pyöreä muovipulkka alla ja sen päällä kasa hiekkaa, mutta hiekkaa olis pitänyt olla enemmän. Tuosta kuvasta myös huomaan, että vesi valuu varren reiästä varmaan ulos.... No sen voi paikata jälkikäteen, jos haluaa.

   Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!