Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Viikinkiketju ja kapussipohjat


Käsi antaa taas hiljalleen kokeilla käsitöitä. Isännän varoittelustia huolimatta punoin hopeisen viikinkiketjun loppuun, kun siitä puuttui vain vähän. Vedimme sen yhdessä puureikien läpi ja nyt sitä on 136 cm. Suunnitelmissa on sormuksia, rannerenkaita ja kaulanauha. Kaulanauhan olisin jo tehnyt, mutta hopeasavesta tehdyn santpaulianlehden riipuslenkki ei mennyt ketjuun.  Pitää katsoa, jos saisi tehtyä hieman isomman riipuslenkin....



 Ostin facebookin kirppikseltä alpakkalusikoita ja helmiä.  Nämä lähes 2 cm halkaisijaltaan olevat hopeapallukat oli kivat, niistä tulee upeat korvikset!


Kiviin hopeisia riipuslenkkejä. 0,8 mm hopealangasta kieputettu kivien ympärille sahattuihin uriin.

Koruharrastajien jäsenillassa oli teemana sahaus ja juottaminen.  Uurastin näiden kapussipohjien kanssa ja sain niihin juotettua korvat tai siis lenkit.  Osaan minulta löytyi jo kivi.  Nyt on valmiita koristeita esim. lusikkaranneketjuihin.


Eilen illalla leikkasin pellavakankaan osiin ja tänä aamuna siksasin reunat. Tässä hommassa ehdin taas hermostua ompelukoneeseen, mikä katkoo jatkuvasti lankaa ja sitten purat puolat ja sukkulat pois, että saat langanpätkät pois koneen sisältä.  Ei kivaa puuhaa!

 


4 kommenttia:

 1. Olet ollut taas niin ahkera. Siis onko tuo viikinkiketjua , jota punotaan kuuskulma avaimen päälle tai pyöreän puutikun päälle? Minulle venetsiaketju on sellaista ohutta ketjua jota olen nähnyt vain myynnissä ei koskaan itse tehtynä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos helrii :). Aivan oikein, viikinkiketjua se on! Käynpä korjaamassa sanan tekstiin.

   Poista
 2. Ihania riipuksia olet askarellut, tykkään kovasti`•.¸¸.♥

  VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!