Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Sateinen juhlamatka

Eilen satoi melkein koko Etelä-Suomessa ja melkeinpä koko päivän. Ainakin meitä sade seurasi koko ajan. Matkaa tuli auton mittariin 625 km ja kotiin tultiin juuri ennen puolta yötä. Matkaan lähdettiin aamulla klo 9.  Juhlan kohteena oli pyöreitä kymmeniä täyttävä Paula-serkku.
Kesälahden Pivankassa syötiin leikkeet menomatkalla, perillä Risto tarjosi heti kasviskeittoa, sitten saatiin kakkukahvit ja Risto grillasi erilaisia lihoja oikein kunnon päivälliselle. Oli haaste osata ottaa tarpeeksi vähän ruokaa lautaselle.
Päivän kohokohta oli serkkujen tapaaminen. Aina harmittaa, kun aikaa on niin vähän. Jokaisen serkun kanssa voisi vaihtaa kuulumisia useamman päivän eikä vain paria tuntia, kun siihenkin aikaan pitää sovittaa useamman jututtaminen.  
Kovasti yrittivät saada meitä jäämään sinne yöksi, mutta meidän tapa on aina illaksi kotiin.... Yöpymismahdollisuus olisi ollut tosin hyvä, juhlapaikkana oli nimittäin Polvijärven seurakunnan leirikeskus Kinahmossa. Saunakin lämpes...
Niinpä otimme evääksi kakkua, kahvia ja teetä ja auton nokka kotia kohti illan sateeseen.


Lahjaksi tein Paulalle tanssiaislaukun. Tosin Risto sanoi, että se on liian pieni. Nimittäin kun naisilla pitää olla mukana kaikenlaista  :D

Kiitos Paulalle ja Ristolle juhlista! 

2 kommenttia:

Kommentti on kiva saada... Kiitos!