Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

torstai 27. kesäkuuta 2013

Messutalkoita


Ylämaan jalokivimessut ovat taas pe-su 28-30.6.13. Kovalla kiireellä on tehty talkoilla myytäviä tuotteita Saimaan Koru- ja kiviharrastajien myyntipöytään sekä kerätty arpajaisvoittoja. Tarkoitus on, että joka arpa voittaa :)

Tässä joitain kuvia omista tekemisistäni. Harmi, kun jälkikäteen aina huomaa, että osa unohtui kuvaamatta :(. Punoin nimittäin punasävyisen nauhan kumihimolla, mihin laitoin roikkumaan Tuulan tekemän lusikkakorun isosta lusikasta. Punosnauhaa jäi vielä jäljelle, joten tein siitä rannerankaan, mikä menee 2 kertaa ranteen ympäri. Nauhan lisäksi siinä on hopeoiduista lankalenkeistä tehtyä punosta kolmella punaisella helmellä. Toivottavasti saan siitä kuvan jossain vaiheessa...

 Tämä lasikoru kumihimolla punotussa nauhassa oli myytävien korujen joukossa, mutta ystäväni tuli kylään ja ihastui siihen! Lasin sisällä on hopeaa.


 Korvakorutelineeseen laitoin virkattuja korviksia, lasisia nappikorviksia ja hopeasavesta tehtyjä korvakoruja.

 Korutelineessä roikkuu lasikoruja sulatuslasista. Osaan olen punonut nauhan kumihimolla, osaan makrame-punonnalla ja osassa on nahka-, puuvilla- tai organza-nauhaa.


Nuoret ja nuorekkaat eläinten ystävät näyttävät pitävän erilaisia eläinhahmoja riipuksena kaulassa. Siitä innostuneena kokeilin erilaisia eläinhahmoja fimomassasta. Sain niihin neon-väriä pienillä eri värisillä hileillä.
 Itse tykkään eniten koira-hahmosta. Ovat aivan kuin meidän Jeri oli. Myös merihevoset ovat suorikkini. Niitä pitää tehdä itselle ensi tilassa.   
Pöllöriipukset ovat muotia!

Tässä yhteiskuva. Perhoset ja alalaidan kalat ovat Sirpan käsialaa.


Viikonloppuna sitten nähdään, mitä messuväki tykkää näistä mielikuvituksellisista massa-koruista!


Sirpa teki myös tällaisia lintukorusettejä myyntiin. Yksinkertaisen upeita!
 
Viimeiseksi jätin kamee-korusettien esittelyn. Vai voinko puhua kamee-koruista, kun jäljitelmiähän nämä on? 
Mielenkiintoinen tehtävä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva saada... Kiitos!