Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Työhuoneeni

Anun kanssa puhuttiin eilen työtiloista. Sovimme, että kuvaamme omat työtilamme ja laitamme kuvat facebookkiin. Laitan osan myös tänne.

Huoneen vasen seinä on täynnä nukkehyllyjä. Nyt on nukkeja tiivistetty, että saan hyllyille muutakin mahtumaan. Osa koruista ja työkalusta sekä korutarvikeista on nyt hyllyllä.

 Huoneen oikealla seinällä oli nallehyllyt. Nyt on osa nalleista laatikossa ja vain omatekemät ja yksi vanha antiikkinalle ovat enää hyllyssä. Muille hyllyille olen laittanut esille posliininmaalaus- ja lasitöitä sekä siellä on myös osa koruista.  Myös kaappin mahtuu jotain.

 Kirjoituspöytä on aina täynnä. Tällä kertaa pitäs aloittaa lasikorujen teko.
Pöydän alle mahtuu työkalusalkkuja, ompelukone ja salkussa on sukututkimusaineisto.
 Tällä työtasolla työt, joita teen tv:tä katsoessani. Kuvassa osa valmiita, osa keskeneräistä. Keltaisessa laatikossa tarvikkeita lasikorujen tekoon. Korillinen pitsejä ja takana keskeneräiset savityökalat. Ne pitäs vielä maalata akryyliväreillä...  joskus.....  Oikealla pitsiliina, jolla päällystän varjostimen lamppuun, jonka varjostimen särin viime syksynä.

Nukkumatti vahtii, että välillä malttaa lähteä nukkumaan. Taustalla sähköurut odottaa uutta inspistä.


2 kommenttia:

  1. Mukava touhuilla kun on hyvät tilat ja Sinullahan on :) Minun työtilani on olohuoneessa sohvalla, siinä on mukava kutoa ja virkata ja katsella telkkaria. Joskus tulee katseltua liian tiiviisti että joutuu tekeleitään purkamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula. Oma hyötynsä siitä, että lapset kasvaa ja muuttaa pois kotonta. Olohuoneen tuolihan minunkin työtilani on ollut ja on vieläkin välillä. Ja puolet olohuoneen pöydästä on mun tarvikkeita täynnä :D . Tv:tä katsoessa on pakko pitää jotain tekelettä käsissä, muuten on ihan tyhjä tunne. Osa ohjelmasta tietysti jää näkemättä ja purkaakin pitää :)

      Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!