Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Välillä vähän koruja

Vähään aikaan ei ole korujen teko innostanut. Fysioterapeuttini, Ihana Minna, sai minut kuitenkin innostumaan tekemään tämän sarjan täyteen.  Ihanaa tehdä koruja henkilölle, joka arvostaa käsityötä ja uniikkeja koruja!

Sain serkulta erikoisia alpakkalusikoita. Lusikan kuvio innosti etsimään tyyliin sopivia kivihelmiä varastostani.  Mikä kasvi siinä nyt sitten kasvaakaan ja
heilimöi...


Toisesta samanlaisesta alpakkalusikasta tein kaulariipuksen. Valitettavasti kuva on epäselvä :(  Lusikan varsi on taivutettu lusikan päälle ja viereen sahattu kukkakuvio.

Yleisön pyynnöstä samaan sarjaan tehtiin korvakorut, joihin löysin pienet hopealehdet, joissa muottina käytetty koivun hiirenkorvilla olleita lehtiä.


 Viimeiseksi syntyi samaan sarjaan aamuyön tunteina, hyvin nukutun yön jälkeen, suunniteltu kaulakoru. Siinä myös hopeinen koivun lehti. Minna otti koko sarjasta kuvan.  :)


Kivihelmet on punottu toisiinsa hopealangalla.  Korvakorukoukut sekä lukot on hopeaa.  Kaulakorussa on käytetty hyväksi valmista ohutta hopeaketjua.

Alla oleva korusarja on menossa serkulle viemisiksi, kun mennään kylään.  Lusikat on alpakkaa, korviskoukut hopeaa. Riipukseen tulee vielä musta nauha.


4 kommenttia:

  1. Onpa kauniita koruja. Tosi hienoja!

    VastaaPoista
  2. Hei, tekisitköhän minulle tilauksesta korun tai koruja perinnöksi saamistani alpakkalusikoista? Mihin osoitteeseen voin laittaa sinulle sähköpostia? kyselee Tiina Jyväskylästä

    VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!