Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viimeisiä betoneja

Aloitin eilen betonityöpajan tyhjennyksen. Osa muoteista on pesty,  osa odottaa vielä...
Vielä on töitä kuivumassa ja odottamassa maalia ja koristeita pintaan, mutta vajaat betonisäkit on jo suljettu ja viety varastoon. Yritin laskea, että montako säkkiä betonia olen muokannut tänä kesänä. En ole aivan varma, varmaan joku 7-8 kpl 25 kg:n säkkejä.  Kolme on S06 ja loput S30.


  
Laitoin kaksi nallea vastakkain ja väliin kepin, minkä voi upottaa maahan.  Tehty silikonivuoalla.

Tää nalle on vielä kuivumassa. Laitoin lisää betonia sen takapuoleen. Viikon kuluttua mietin, miten sen maalaisin... Vieressä kuivumassa myös orava ja kettu, mihin myös lisäsin betonia takapuoleen.

Oma raparperinlehti vihdoin valmiina.  Kilppari kävi munimassa siihen munat.
 GoldFinger

Esikoisen saamasta äidin kädestä tuli hieman enemmän kuparin värinen. Tuossa toisessa tajusin käyttää enemmän vettä Inka Gold-värin kanssa.
 


Saappaita. Ruskeet on nro 22, punaset nro 21 ja hopeiset nro 25.  Ruskeiden saapaiden kanssa piti tehdä töitä.  Servettien värit hävisi kokonaan ruskeasta pinnasta. Kokeilin laittaa toisen samanlaisen servetin päälle, mutta ei sekään vielä näyttänyt hyvältä.  Lopulta otin akryylimaalit ja maalasin servettien päältä. Lopuksi vetelin decoupe-lakkaa maalin päälle.
Kynttilänjalkoja pähkinä- ja minigrip-pusseilla.  Koristeet servettejä.
 
   
Alpakkalautaset muottina tehtyjä betonilautasia.



Löysin kirpparilta sydämen muotisen silikonivuoan.  Tämä odottaa maalia ja servettiä.  Todennäköisesti siihen tulee punaisia ruusuja valkoiselle pohjalle.  Ankkoja syntyy aina betonimönjän lopusta.

Vuorenkilven lehtiä kuivumassa vielä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva saada... Kiitos!