Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Syksyn näperryksiä

Koko syksyn on ollut pilvistä ja pimeätä.  Säätiedotus lupasi tälle päivälle auringonpaistetta, joten suunnittelin tänään kuvata syksyn tekeleitäni.  Ei toi aurinko paljoa kyllä paistanut tänäänkään, leikki mun kanssa vaan piilosta.  Kun sain kuvattavat valmiiksi, aurinko meni pilveen ja kun aloin korjaamaan kuvattavia pois, aurinko alkoi paistamaan!

Tässä kuitenkin enemmän ja vähemmän hyviä kuvia.


Huivikoru on tehty hartsista, mitä on värjätty akryylimaaleilla. Sitten muottiin ja kolmeksi päiväksi kuivumaan. Tein koruja kaksi Koruharrastajien Ylämaan messujen myyntipöytään, mutta kävinkin sitten lunastamassa ne itselleni. Sisko sai toisen synttärilahjaksi ja toinen jäi omaan käyttöön. Kuvan silkkihuivin olen maalannut muutama vuosi sitten.

Lucite-helmet on ihanan kauniita! Nämä korvakorut ja helmet on tehty Koruharrastajien jäsenillassa.

  Rannerenkaita punoen, välissä puuhelmiä.

Sitten yksi parhaista (jollei paras) korusarjoistani.  Oli siinä työtäkin!
Ranne- ja kaulakorut on punottu pienistä siemenhelmistä kumihimolla.Kaulakoruun laitoin lukoksi hopeasavesta SantPaulian lehden päälle tehdyn lehtikorun. Se jää roikkumaan kaulalle eteen.
Korvikset tein peyote-tekniikalla samoista helmistä ensin levyksi, minkä yhdistin ympyräksi ja sitten punoin kannet molemmin puolin.  Sisällä on vaahtomuovikuutio pitämässä korua muodossaan.

Sitten viimeisenä, mutta ehkä parhaimpana kaikista!  Mun omat lemmikit maalattuna posliinille!  Siinä ne nyt on vierekkäin paraatipaikalla eteishallin seinällä!


Oikealla olevan Cairnterrieri Jerin maalasin viime keväänä ja nyt syksyn posliinimaalaustyö oli Saksanpaimenkoirani Kaspe.

2 kommenttia:

  1. Kyllä silmä lepää näissä sinun taideteoksissa! Nuo kukkahelmet on ihania! Ja aivan parasta nuo koirulit, jotka on niin aidon näkösiä!

    VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!