Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tiffany-työ kokeilu

Kansalaisopistossa on ystävänpäiväviikolla mahdollisuus ottaa ystävä mukaan kokeilemaan jotain ainetta. Tänä vuonna pääsin ystäväni kanssa kokeilemaan tiffany-työtä. Tälläinen perhonen siellä valmistui. Punon siihen nauhan ja laitan työhuoneeni ikkunaan roikkumaan.


Posliininmaalauksessa maalatut ruusut. En vielä tiedä, mihin näitä käyttäisin...


Lasinsulatuskurssi oli taas kahtena lauantaina. Tein useampia töitä ja melkein kaikki jäi polttoon, kun ne pitää ensin tasopolttaa ja sitten ne poltetaan vielä muottiin. Ensi viikolla on vielä hiihtoloma, joten 3.3. voi valmiita töitä käydä hakemassa. Vateja tulee useampi ja yksi ikkunaan riippumaan laitettava taulu. Se poltetaan ainoastaan tasoon.
Nämä korut sain jo pois. Näihin ajan kanssa liimailen riipuslenkkejä ja punon nauhoja. Keiju-siirtokuva onnistui mielestäni tosi hyvin. Samoin noita pitkulaisia lasikoruja olen miettinyt jo pitkään, ihaillut posliininmaalausopettajan samantyylistä korua...  Koirat, cairn ja sakemanni on tulostettu netistä sopivan kokoisina ja siitä mallia ottaen leikattu kuvat polttopaperista. Omia koiria joskus aikoinaan....

4 kommenttia:

 1. Käyppä tällaisella sivulla kun http://www.helmiq.fi/verkkokauppa/index.php, saatat löytään valaisimeesi sopivat kristallit + muut tykötarpeet ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula. Kävin katsomassa Helmiq:n sivuja! Kyllä noi isot kristallit on kalliita. Sellaiset, mitä haluaisin, maksaa 3,20 e/kpl!

  VastaaPoista
 3. Ne taitavatkin olla lasia, minun lampussa on muoviset :) Pidän silmät auki ja ilmottelen jos jostain löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuula, muoviset riittäisi ihan hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!