Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulun aikaan 2013


Jo ennen joulua alkoi kiireellä lahjojen teko ja vapaiden aikaan olen näperrellyt myös hiljalleen.Nämä kissat on tehty fimo-massasta. Yhdistin jäsenet yhteen hopeoidulla kuparilangalla. Näin sain jäsenet liikkumaan. Vielä puuttuu tapit, millä kisulit saadaan korviin roikkumaan ja heilumaan. Ne teen hopeasta.

Premo-massasta tehdyt riipukset. Massaa on käsitelty niin, että saatu kimalle pintaan ja kuviointi tulee siitä.  Materiaalina on siis kimalletta sisältävä massa. Toisen riipuksen laitoin lyhyeen nahkanauhaan, missä on hopeinen lukko. Toinen nauha on vahatussa puuvillalangassa, mihin tein juoksevat solmut.
                          3D-tähtiä tein erilaisia. Muutama keltainen tähti sekä yksi kelta-oranssi-vihreä on lähtenyt lahjaksi. Alla kuva uudesta kelta-oranssi- vihreästä, mikä on vielä keskentekoinen... Osat on tärkätty, mutta niiden liimaus yhteen on vielä tekemättä.


Pari hartsikorua on nyt valmiina. Vasemmanpuoleisessa on meripihkaa ja oikeanpuoleisessa meidän pihasta otettu orvokin kuva, taustalla kynsilakkakoristeita. Korupohjat on korumetallia. Näitä päällystettyjä joulupalloja en tehnyt tänä jouluna lisää, jokunen vanha on vielä jäljell


Löysin Novitan bambulankaa, minkä voi pestä 60 asteessa, facebookin lankahamsterit-ryhmästä. Ostin useammman kerän ja nyt joulun alla näitä tuli tehtyä yhteensä 4 kpl. Kaksi oli nelisnurkkaista, neulottu helmineuleella ja kaksi tein tälläistä ruusumallista neulomalla. Tämän yhden sain jäämään kotiin  :)

Nuoriso kävi keväällä Kyproksella ja hioin sieltä tuotuja kiviä miniälle koruiksi. Langat on 925-hopeaa.  Esikoisen anoppi antoi aikaisemmin minulle Uudesta Seelannista tuodun hematiitti-palan. Tässä kuva koruista, jotka tein niistä hänelle. Metalliosat on kaikki hopeaa. 
Vihreän sydän-tyynyn sain pikkujoululahjaksi.


Etsin ohjeita joulutonttuihin ja löysin tälläisen lumiukon. Tämä on harjoitelma, minkä sisko halusi itselleen. Isompi tälläinen on teon alla. Tai tarkoitus on tehdä vielä kaksi.... Tonttuja en sitten tehnytkään.
 
 Pyhien aikaan suunnittelin, kokeilin ja tein kynsilakkakoruja. Tälläisiä sain aikaiseksi.  Useita tein craffiti-lakoilla, jotka hajoaa kivasti lakan päällä. Alhaalla vasemmalla on kynsilakkakoruja, jotka on tehty niin, että kynsilakka liotetaan ensi veteen...  Vielä puuttuu riipuslenkkejä ja nauhoja...

Alla vielä  kuva mun saamista joululahjoista. Savesta omenapuun lehteen tehty rintakoru on aivan ihana. Samoin tykkään kovasti PartyLiten somisteista, joiden sisään laitoin kaikenlaisia helmiä. Peilin päällä takana on myös muita kynttilöitä. Serkku tietää, että tykkään punaisesta ja punaiset käsipyyhkeet piristää meidän wc:tä. Suklaata on syöty ihan liikaakin...   Ja sitten on tns-laite, minkä ostin itse itselleni unikaveriksi. Värikin sattui olemaan oikea  :)

 

Lahjaksi saamani Remy-konjakkipullon korkkasin juuri äsken...  Ihan vain lääkkeeksi...


Nyt jos tuo pauke ulkona loppuisi, saattaisin mennä nukkumaan...

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2014 aivan kaikille!


2 kommenttia:

 1. Voi, on taas niin huikeita koruja ja muita juttuja :) Täällä vaan huokailen :D
  Samoin Sinulle, Hyvää alkanutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula :). Mie alan olla vaikeuksissa näiden kanssa, kun haluaa tehdä lisää ja lisää, mutta en jaksa myydä näitä....

   Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!