Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lisää massailua

Innostuin polymeerimassasta niin paljon, että menin toisellekin kurssille. Tällä kertaa kouluttajana oli Taito Etelä-Karjala, Taitotalo tutummasti. Siellä käytetään premo-massaa. 

Romantikkona taas meni kukkasiksi, heh...
Riipukseen laitoin nauhaksi makrame-nauhan, minkä tein Saimaan koru- ja kiviharrastajien kerhoillassa. Valkoisiin helmiin mulla on vielä tarpeita jäljellä, mutta nauha on ihan kiva vain näilläkin helmillä. Kukkasia tein, mutta ne vois olla myös mansikoita. Nauhana on valkea vahattu puuvillanauha. Materiaalina siis premo-massa.

Kokeilin kuvioiden painamista massaan. En tiedä, onko näillä läpysköillä mitään käyttöä... Premoa tässäkin.
 Edellisen kurssin helmistä tein helminauhat. Kaulanauha on solmittu silkkinauhaan, rannerangas pujoteltu vaijeriin ja korviksiin tein koukut hopealangasta. Helmet on fimomassaa. Ylälaidan kukat on viimeisemmältä kurssilta, siis premoa.


Nämä helmet tein aamulla...  ihmeellistä! Nousin jo klo 7 aamulla ja aloin sotkemaan massoja. Nämä on tehty fimo-massasta marmorointitekniikalla. Mittailen, miten suurin välimatkoin helmet laitan ja solmin ne mustaan vahattuun puuvillanauhaan. Materiaalina fimomassa.

Näiden kokeilujen perusteella tuli ajatus, että olisiko premo ollut helpompaa käsitellä ja jälki olisi tasaisempaa. Molempia on kotona, joten saan varmasti lisää kokemusta...


2 kommenttia:

 1. Ylimmän kuvan kukkahelmet ovat ihan valtavan kauniit ja raikkaat!
  Kyllähän tähän koukkuun taitaa jäädä, tosin en ole ehtinyt enempää tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki :). Helmistä tuli ihanan kesäiset! Tykkään kovasti itsekin. Sinisistä helmistä tehdyt kaulanauha ja korvikset olleet tämän päivää käytössä ja nytkin kaulassa ja korvissa.

   Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!