Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

tiistai 19. helmikuuta 2013

Kynsilakkakoruja

 Koruharrastajien helmikuun jäsenillassa laitettiin kuvia lusikoihin ja tehtiin kynsilakkakoruja. Siniseen laitoin ensin kirkkaalla lakalla koristeita ja päälle sinisen lakan. Violetti lakka halkeilee kivasti. Musta lakka, jossa punaisia pilkkuja on mun suosikki.
 Tämä kynsilakkakoru on tehty niin, että veteen on tiputettu kynsilakkaa ja koru uitettu vedessä niin, että lakka tarttuu koruun.
 Kaikenlaisia kokeiluja erivärisillä lakoilla. Alhaalla oikealla isossa pyöreässä lasissa on lakkaa, minkä pitäisi vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Sunnuntaina Amiira vei sen ja vihreän korun kuistin kaiteelle ja unohti ne sinne useammaksi tunniksi. Ehkä väri oli hieman vaaleampi, mutta ei muutosta kyllä kovin paljoa ollut. Vihreäkin muutti hieman väriä.
 


Oikealla kolmikulmainen koru on sama kuin yläkuvassa oleva violetti koru. Se vaihtaa väriä sen mukaan, mistä suunnasta sitä katsoo. En tykkää ruskeasta, joten varmaan käytän siihen Lasinsulatuskurssilla hiotut lasit vanhoihin korupohjiin. Kokeilen näihin kynsilakkakoruja. En tiedä, miten hiontajälki lasin reunassa vaikuttaa koruun.  Mutta kokeillaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva saada... Kiitos!