Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

lauantai 22. joulukuuta 2012

Joululahjojen näpertelyä


Pukki kävi, joululahjat jaettiin ja nuoriso lähtee aamulla joulun viettoon ulkomaille. Tässä paljastan tekemiäni joululahjoja...

Ensinnäkin kuva Anjan ja Kaukon tuomasta joulutähdestä meidän keittiön pöydällä. Taustalla näkyy luminen pihamaa.
 

No joo... tää eka ei ollutkaan joululahja vaan synttärilahja siskolle. Koru on sulatuslasista sulatettu lasikoru, jossa on lasien välissä kaksi hopeasavesta tehtyä koivun lehteä (hiirenkorvalla). Tosi ihanaa nahkanauhaa onnistuin saamaan ja tein valkeasta ja harmaasta nauhasta löyhän punoksen. Sisko kertoi pitävänsä tätä joka päivä :)Sitten joululahjoihin. Tämän lohikäärmeen virkkasin 6 v pojalle. Aikamoinen homma ja lohikäärmeestä tuli tosi iso. Työ oli kuitenkin innostava ja mielenkiintoinen. Löysin ensin kuvan netistä ja sitten kun aloin kaivamaan ohjetta, löysin venäjänkielisen ohjeen. Sitä sitten käänsin google kääntäjällä, mikä ei todellakaan käännä oikein eikä osaa kielioppia. Mutta kyllähän tuostakin selvittiin!


Silmäripset tein mustasta karhurihmasta ja sivelin niihin erikeeper-vesi-seosta, että sain niistä kovat.

Tämän Hello Kitty pehmolelun sai 3 v tyttö. Kovasti näytti tykkäävän, onhan hän kova Hello Kitty fani. Tuli tästäkin joku 30  cm korkea. Itse kissan neuloin ja mekko on virkattu.

 
Esikoiselle neuloin merinovilla-silkki sekoitelangasta solmion. Samanlainen, mutta sininen väriltään on tulossa myös kuopukselle.
Becel-rasiasta tein oheisen rasian, missä voi säilyttää esim. tätä solmiota.
Korurasia syntyi suklaakonvehtirasiasta. Harjoittelin ensimmäisiä kertoja kuumailmapistoolin käyttöä ja totesin sen erittäin käteväksi vehkeeksi.
Korurasian sisälle laitoin punaisista ja vihreistä kristalleista tehdyn kaulanauhan, mistä roikkuu Viron kruunuja vaakunapuoli päällepäin, sekä virkatun kaulakorun

Mallelle lähti kaksi joulupalloa jäätelörasiasta tehdyssä muovirasiassa. Päällys on mein makuuhuoneen tapetti. Pallot on vanhoja joulukuusen palloja, ehkä hieman naarmuuntuneitakin, joihin olen virkannut koristeelleisen päällyksen.

 Serkulle korjasin hopeasormuksen ja laitoin mukaan lasikorun, jossa on lasien välissä kellonrattaita. Nauha on organsanauhaa sekä vahattua puuvillaa.


 Anjan ja Kaukon käydessä täällä, annoin heille alla olevan lahjan. Neuloin 100 % bambulangasta tiskirätin ja tein rätille rasian juustopurkkia koristelemalla.

 Jotain kivaa olen saanut itsellenikin aikaiseksi. Aikoja sitten huuto.netistä huudetut hopeiset sokeripihdit ovat käytössä, jossa ne näkyvät ja joita ihaillaan...  Helmenä on kivihelmi, jonka nimi on taas autuaasti unohtunut...  Nämä on ollut pari viikkoa jatkuvassa käytössä ja ovat korvissa nytkin jouluna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva saada... Kiitos!