Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

lauantai 13. lokakuuta 2012

13.pv ja perjantai - eiku lauantai

Kiireinen viikko takana. Eikä kuvia vieläkään... Kaivoin kyllä äsken kameran pöydälle laukusta, jos huomenna...
Viikko on mennyt siivousten merkeissä. Viime sunnuntaina pojat nostivat kaikki laatikot alas vaatehuoneen hyllyiltä. Kävin niitä viikolla läpi ja pakkasin tavarat uusiin muovilaatikoihin. Jotain pientä ehkä raskin laittaa menemään...  Perjantai-aamuna tuli reipas siivooja meille, siivosi vaatehuoneen raikkaaksi ja ehti vielä pestä uunin ja jääkaapit.  Kiitos!!!!   Nyt on laatikot takaisin vaatehuoneen hyllyillä ja uusi robotti-imuri ja robomop ovat tänään siivonneet muutkin huoneet. Alussa imurin kanssa on töitä, kun pitää nostella tavaroita pois edestä ja vahtia mattojen hapsuja. Jatkossa, kun tavarat ja matot on järjestelty, imurin voinee ohjelmoida käymään huoneet läpi pari kertaa viikossa. Robomop on oiva vehje. Tahroja se ei hankaa pois, mutta imurin jälkeen se löytää vielä pölyä lattioilta. Näin puhdasta meillä ei ole ollut aikoihin! Kunhan saadaan nuo suursiivoukset tehtyä siivoojan avustuksella, mitenhän siistiä meillä onkaan  !!!
Selälle viikko on ollut todella raskas. Tänään taas köpöttelin kyynärsauvan avustuksella...  Sopii toivoa, että robotit jatkossa pitävät kodin siistimpänä vähemmällä raatamisella...
Huomenna ohjelmassa vieraita ja paperitöitä. Tekis kyllä mieli liimailla kiviä korupohjiin ja laittaa riipuslenkkejä lasikoruihin. Keittiön tuolien päällyksetkin on vielä hieman kesken...  Mutta kaikki aikanaan...

2 kommenttia:

  1. Kyllä se on nykyaikana ihanaa jos apua löytyy, kun itse ei jaksa eikä kykene tekemään. Ja teknologia on mennyt hurjasti eteenpäin kun on tuollaisia vehkeitä! Kyllä varmaan itsekin aikanaan kokeilen. Ihanan siistiä syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3. Nyt tuntuu tosi ihanalta, kun on niin siistiä. Vieraatkin kävivät ja viihtyivät. Valitettavasti noilla vehkeillä on hintaa ja ihan halpoja ei kannata edes ostaa. Robomop kyllä maksoi vain 29 euroa, on todellakin hintansa väärti. Se näissä laitteissa on ikävää, että ne joskus hajoaa... mitenhän sitten tulee toimeen?

    VastaaPoista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!