Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

torstai 12. huhtikuuta 2012

Vaihteeksi savitöiden lyhytkurssi menossa. Tein pari cairnterrieriä ja Punaisen meren perhoskaloja. Kurssi jatkuu vielä tiistaina, jolloin työt maalataan loppuun ja lasitetaan.

Muutama uusi nukke...

4 kommenttia:

 1. Ihania nukkeja. Itse olen hurahtamassa näihin posliini nukkeihin ja pitäisi saada selvitettyä vanhojen posliini nukkejen hintoja. Olisikos sulla tai jollakin muulla lukijalla tietoa mistä noita voisi selvitellä. Kyseiset posliininuket joita olisin hankkimassa on hankittu joskus 80 luvusta eteenpäin saksasta.

  VastaaPoista
 2. Arvioisin hintahaitarin välille 10 euroa - 50 euroa. Ihan tavallisen posliininuken voi saada ehkä 15 eurolla, esim. tuo morsian on hiukan kalliimpi. Sitten, kun nuken koko kasvaa, hintakin nousee. Mulla on pari noin 60 cm korkeaa posliininukkea, nimeltään Elli ja Sandra, jotka maksoivat muistaakseni noin 50 e/kpl. Niiden kuvat löytyy oikeasta laidasta, kun kelaat sivua alas. Siellä myös on punapukuinen Mary Ann, jonka ostin Saksasta ja maksoin siitä 30 euroa. Saksassa oli paljon nukkekauppoja ja ihania nukkeja, mutta etenkin vanhat nuket todella kalliita.

  VastaaPoista
 3. Tuo morsian nukke on samanlainen kuin siskollani oli. Ihailin sitä usein ja olin murtunut kun se myytiin. Nyt hänen paikan on korvannut uusi pullip nukkeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nukkeharrastus on hiljentynyt ja laitoinkin osan nukeista kaappiin. Tosin morsian on vielä hyllyllä! Myydä en raskisi mitään nukeistani! Ehkä joskus täytyy osasta luopua :(

   Poista

Kommentti on kiva saada... Kiitos!