Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevät toi, kevät toi...

Kevään tullessa harrastukset loppuu. Poliininmaalausta on enää yksi kerta, allasjumpat loppuu parin viikon kuluttua ja koru- ja kiviharrastajienkin kokoontumiset jää kesätauolle. Tosin teemme varmaan Ylämaan messuille talkoolla myytäviä koruja yhdistyksen toiminnan rahoittamiseksi.  Sunnuntaina maalasin posliinikuppeja urakalla, että sain niitä maanantaina polttoon. Syksyksi jää vielä muutama leipälautanen ja kermakko ja sokerikko. Sitten on 10 kpl kuppeja maalattu!
Flunssan kourissa ollessani olen mm. näperrellyt hopeasavesta nappikorviksia ja maalannut keijua. Yksi ilta etsin netistä malleja keijun tatskoihin. Tänään sain kampaajalta pitkiä hiuksia...  Saa nähdä, saanko ne pysymään keijun päässä :-).  Toiset, tummat hiukset kokeilen saada yhden nuken päähän, jolta on hiukset kadonneet. Sain nuken kaupantekijäisiä, kun ostin muita koristenukkeja. Nuket on nyt pesty ja vaatteet odottavat silitystä. Otan niistä kuvia tänne myöhemmin, samoin kuin muista tekemisistäni.
Nyt allasjumppaan, sinne en ole päässytkään pariin viikkoon...
HUOM! Vaihdan lähiaikoina blogin osoitteen MEERIHELENA.BLOGSPOT.COM-nimiseksi. LAITA YLÖS, että löydät blogiini jatkossakin...

1 kommentti:

Kommentti on kiva saada... Kiitos!