Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

torstai 5. tammikuuta 2012

Siinä se päivä meni...

Niin, siinä tämä päivä meni: tietokoneella. Testailin vuodatusta blogisivuksi ja lopulta päädyin muokkaamaan vanhaa blogiani bloggerissa uuteen uskoon.
Näin sitä huomaa, miten paljon on saanut aikaiseksi. En ehtinyt siirtää blogiin kuin murto-osan tekemisiäni kuvina. Tosin istuin pitkään muokaten blogia mieleisekseni, kun löysin uusitut työkalut. Nyt on tunne, että blogi voisi toimiakin ja voisin olla siihen tyytyväinen.
Suunnitelmissa oli tehdä tänään posliininmaalausta. 10 kpl kuppeja, joista vielä 4 on maalaamatta. Olin suunnitellut, että ne maalaan nyt joululomalla. No, ei vielä ainakaan aloitettu...
Eilen oli Saimaan Koru-ja Kiviharrastajien jäsenilta. Olin luvannut näyttää toisille hopeasavikorujen tekoa. Jäseniä oli paikalla toista kymmentä ja yksi jäsenistä, joka on radiotoimittaja, oli ottanut kameran ja mikrofonin mukaan. Se oli minulle yllätys, mutta ainakin hengissä olen vielä  :-).  Ohjelma tulee ensi viikolla Etelä-Karjalan radiosta ja saamme ehkä heidän nettisivulle ohjelman kuvina ja äänenä. Aikas upeeta...  Yhdistyksemme saa hyvää mainosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva saada... Kiitos!