Hae tästä blogista

Kommentointi

Kommentti on kiva saada!
Jos valitset profiiliksi Nimetön, ole hyvä ja laita kommenttiin nimesi tai jotain, mistä tunnistan sinut. Kiitos!

perjantai 16. toukokuuta 2014

Lusikkakoruja

Vaihteeksi tein pari lusikkakorua.  Lusikat on alpakkaisia sokerilusikoita. Sahasin varren päästä kukat pois niin, että lehtikoriste jäi sahatun tulppaanin lisäksi koristeeksi.  Kukista mietin, josko tekis korvakorut....


Tässä vielä kuva ystävältä saaduista ruusuista  :)


maanantai 12. toukokuuta 2014

Hartsikoruja


Vihdoinkin ehtii päivittämään blogia!

Nyt sitten tulee useampi päivitys peräkkäin, eilen laitoin kaksi ja nyt tulee kolmas. Viime aikoina olen leikkinyt hartsin kanssa. Tässä uusimpia tekeleitä siitä materiaalista.








Nämä lehdet on hartsia ja värinä on kynsilakkakoristehiutaleita. Liimasin taakse neulat ja aion pitää näitä huiveissa tai puseron kauluksessa.
 Yhteiskuvassa on mukana myös Premo-massasta tehty joutsen. Tein tälläisen siskolle lahjaksi viime syksynä ja samalla tein samanlaisen itselleni. Nyt liimasin siihenkin neulan taakse ja pidän sitä joskus vaikka pikkutakin kauluksessa.


Nämä lehdet on tehty savesta. Ne on olleet pitkään laatikossa ja nyt liimasin niihinkin neulat taakse niin, että voin joskus vaihteen vuoksi laittaa savilehden koruksi.

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tämän kevään posiliinimaalaukset

Tänä keväänä maalasin Jerin posliinilautaselle. Täytetyönä tein korurasian kanteen ruusun ja serkulle Joensuuhun maalasin possun. Hän kerää kaikenlaisia possuja.

 


 

 Tein serkulle possun myös massasta. No, siitä tuli ihan tekijänsä näköinen   :)

Ylämaan messuille talkootöinä

Ylämaan jalokivimessut on tänä kesänä kesäkuun viimeinen viikonloppu.  Tein talkootyönä massasta ja hartsista koruja myyntiin tai arpajaisvoitoiksi Koruharrastajien pöytään.


Kehyksiä kissoille olen tehnyt massasta ja kuvat kiinnittänyt hartsilla. Kukkia on leikattu valokuvista ja puutarhakuvastoista. Muotit on silikonia ja korupohjat korumetallia. Alalaidan lehdet on hartsia.
Hartsin pitää kuivua paikallaan 3 vrk, joten koska jouduin kuljettamaan koruja 2 vrk kuluttua, tein ne suoraan kuljetuslaatikkoon. Sen vuoksi osa koruista on toisin päin.